tiistai 1. tammikuuta 2013

Känkkäränkkä-päivä!

Eilisen päivän ruokailut meni täysin suunnitelmien mukaan, vaikka puolenyön aikoihin maha olisi vaatinutkin lisää ruokaa. Tässäpä eilisillan päivällinen:

Nakkeja, sinappia, pannukasviksia, Realia.

Tänään on kyl ollut melkoinen känkkäränkkäpäivä. Syyt ei oo olllut mitään älyttömän suuria, mutta siltikin on pitänyt kiukutella pitkin päivää.  :( Sain känkkäränkästä huolimatta raahattua itseni reilu 5 kilometrin kävelylenkille tuonne räntäsateeseen koirien (+miehekkeen) kanssa. Sekään ei parantanut mieltä, vaikka normaalisti ulkoilu piristää, jos on hieman pahalla tuulella.

Lenkin jälkeen olikin kiire jo tehdä ruokaa, koska edellisestä ruokailusta oli kulunut jo 3½ tuntia. Tein sit nopeasti kanawokkia, NAM! Ruuan jälkeen mentiinkin miehekkeen kanssa päiväunille ja tulikin levähdettyä noin tunnin verran. Känkkäränkkäkin unohtui jonnekin sängynpohjalle. ;) Väsymystä se siis yksinkertaisesti oli. Nyt sit juon tässä juuri kahvia ja mustikkasmoothieta. :) Tähän piti lisätä pari desiä maitoa, koska ilman maitoa aine ei suostunut tulemaan ulos hanasta. :D Sen verran tuhtia tavaraa oli.



Tän päivän ruokailut tähän saakka:
Klo 10 Kaurapuuro+lisukkeet
Klo 14 Kanawokkia
Klo 16 Mustikkasmoothie

Taisin eilen täällä lupailla tavoitteiden miettimistä. Tarkoitukseni olisi hitaasti, mutta varmasti tiputtaa painoa. Aluksi meen eteenpäin hieman soveltaen tuota GoFatGo-ruokavaliota ja katson sitten, että missä vaiheessa alan vähän löysäämään ja lisäämään esim. herkkupäivän kalenteriin. Nyt siis mennään ainakin muutama viikko ilman varsinaisia herkkupäiviä. Uskoisin, että aluksi minulla tippuu varmaan muutama ensimmäinen kilo nopeasti ja sit tahti hiljentyy. Elikkäs; Tässä tulevan kahden kuukauden tavoitteet:

Lähtöpaino 29.12.2012 76,6 kg
                 2.2.2013 72,5 kg (-4.1 kg)
                 2.3.2013 70,0 kg (-2.5 kg, yht. -6.6 kg)

Miltä tämä teistä kuulostaa? Olisivatko nämä täysin mahdottomia tavoitteita?

Itselle nämä ainakin tuntuu realistisilta, jos vain pysyn ruodussa. Ensimmäisenä kuukautena minun on aivan mahdollista tiputtaa tuo 4 kiloa, koska lähtöpainoni on kuitenkin sen verran korkea. Toisen kuukauden tavoite onkin sitten maltillisempi, noin 600 g/viikko. Käyn puntarilla kerran viikossa lauantaisin ja raportoin tuloksista täällä. :) Myös vatsanympärystä seuraan, mutta harvemmin, ehkä noin kerran kuukaudessa.

Näillä suunnitelmissa siis aloitetaan vuosi 2013! :) Huomenna olisi sitten paluu arkeen, kun pitää palata töihin reilu 1½ viikon lomalta. Se hyvä tässä ainakin on, että toivon mukaan ruokailut hieman säännöllistyisi säännöllisemmän rytmin myötä. Lomalla on saattanut mennä jopa kuusikin tuntia päivällä etten ole syönyt mitään ja sit olenkin syönyt niinkuin pikku sika, kun on vihdoin päässyt syömään. Not good!

<3 Tanakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti