perjantai 11. tammikuuta 2013

Lehtivinkki kaikille laihduttajille!

Mun on pitänyt jo pitkään kirjoitella teille lukuvinkistä elämäntapamuutokseen liittyen. Kyseessä on uusi Ilona&Hyvä olo, jota myydään yhdessä Iltalehden kanssa.


Lehden koko sisältö liittyy jollakin lailla laihdutukseen, treenaamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Itse sain tänään lehden luettua vihdoinkin loppuun, vaikka ostinkin sen jo viime viikolla. Hyviä juttuja löytyy PALJON! Itse taisin lukea melkeinpä joka jutun, sen verran mielenkiintoisia olivat omasta mielestä. Osa tulee varmasti vielä luettua uudelleenkin, kunhan on tarvetta motivaatiolle. :) Mä tykkää varsinkin noista onnistumistarinoista paljon.


Syy, miksi alunperin ostin lehden kaupasta, on bloggarikollegat Erica/Anna sekä Sara. Molempien naisten blogeja oon seuraillut syksystä saakka. Erityisesti Annan blogi on toiminut mulle suurena motivaationa tässä projektin aloituksessa ja on mun ehdoton lemppariblogi. <3 Anna ja hänen blogi on suurin syy siihen, miksi itse aloin pitämään tätä blogia. Annalla on paljon kunnianhimoisemmat tavoitteet kun meikäläisellä, mutta silti maanläheinen ajattelutapa ja positiivinen asenne. <3 Hän on pudottanut vuodessa 25 kiloa ja suuntaa kovaa vauhtia kohti treenattua unelmavartaloa. Rakastan! <3


Saran blogiin en oo niin hyvin ehtinyt perehtyä, mutta tykkään kyllä siitäkin, vaikkei mun ihan lemppareihin kuulukaan. :) Kovan työn on tämäkin nainen tehnyt kroppansa eteen.

Lopetan nyt tämän ylistyslaulun ja suosittelen kaikkia itse tutustumaan (ja rakastumaan) kyseisiin naisiin, jos ette ole heihin vielä tähän mennessä törmänneet. :)




Lehdestä löytyy myös muutama terveellinen reseptivinkki ja erityisesti mangohyydyke-kakku vaikutti kelpo reseptiltä, jota tulen varmasti kokeilemaan esimerkiksi tulevien illanistujaisten kahvitteluherkuksi. :)


Lehti on myynnissä vielä helmikuun alkuun saakka, joten ketä kiinnostaa, niin ehtii vielä hyvin kaupasta oman lehden hakemaan. :) Ja tämä ei ollut maksettu mainos, koen vain itse saaneeni rahan edestä ja enemmänkin tietoa ja inspiraatiota kyseisestä lehdestä. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

<3 Tanakka

2 kommenttia:

  1. Voi sua, kiitos ihanista sanoista! <3

    Kovasti tsemppiä urakkaan ja tietysti bloggaamiseen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti, kun kävit pyörähtään täällä! Ja kiitoksia tsempeistä. <3

      Poista