tiistai 8. tammikuuta 2013

Väsyväsyväsy...

Huhhuh! Tänään on kyllä ollut tosi väsy päivä. Turhan myöhään mennyt nukkumaanlaitto nyt kahtena iltana ja unta on tullut noin 6 tuntia kumpanakin yönä. Liian vähän meikäläiselle. :( Tänään olis tarkoitus mennä aikaisin nukkumaan, mutta täällä sitä vielä ollaan koneella. :D Pakko oli tulla ees pikaisesti kertoon kuulumisia, kun en eilenkään ehtinyt kunnolla koneelle.

Syömiset on menneet melkolailla mallikkaasti. Kasviksia joka aterialla noin 200 g+lihaa/ kanaa/ kalaa noin 100g. Tänään oon syönyt ihania lohipyöryköitä. <3 Namnam! Ei ollut kyllä itsetehtyjä, mutta sallittakoon tämän kerran. ;) Tänään on mennyt luvallisten ruokien lisäksi päivän aikana yhteensä 5 piparia. Mä oon himoinnut niitä joka päivä ja tänään väsyksissäni oli pakko antaa kiusaukselle periksi. Eihän tuo onneksi paljon ole, eikä sinänsä edes kovin harmita. Kahdella eri kerralla meni yhteensä nuo 5. Muuten oon pysynyt niin hyvin ruodussa, että luulisi taas tälle viikkoa pudotusta tulevan. :) Puntarille en oo muistanut/ehtinyt hyppiä nyt muutamaan päivään. Hyvähän se olisikin, jos malttais kerran viikkossa käydä.

Eilisen lounas: kanakeitto ilman perunaa.
Eilen käytiin anoppilassa kyläilemässä ja samalla siellä sit koirien kanssa potkurilenkillä. Mä en kyl siinä ite liikuntaa saanut, kun mieheke halusi potkutella melkein koko matkan ja mä vaan istuin kyydissä ja pidin koiria. Mukavaa vaihtelua oli kuitenkin, vaikka tulikin hassun laiska olotila siinä kyydissä istuessa, kun toinen hikipäässä potkii potkurilla menemään. Otin nyt ensimmäistä kertaa elämässäni anoppilaan OMAT EVÄÄT mukaan. Siellä olis ollut tarjolla makaronilaatikkoa, mutta mullapa oli mukana kurkkua, tomaattia, kanaa ja pari Real-viipaletta. Siellä vaan vähän naureskeltiin (ei onneksi ivallisesti), että otanpa mä tosissaan tämän laihiksen. :D Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa, vai miten se menikään? ;)

Huono laatu, kännykällä nopeasti (lue: salassa) otettu kuva, mutta tässä todistuaineistoa, että eväät on mukana! ;)

Tänään sit joulu lähti meidän talosta. Kuusi riisuttiin ja raahattiin pihalle, josta toivon roskakuskin sen huomenna nappaavan kyytiin (en kyllä usko, että ottavat). Tulipa muuten melkoinen määrä havuja. Ei sitä ees huomaa, että kuusi varisee niin pahasti, ennenkuin siihen koskee. Muut joulukoristeet ja valot on vielä paikoillaan, otan ne viimeistään viikonloppuna pois, kunhan vain on enemmän aikaa. Tykkään kyllä hulluna joulusta ja jouluvaloista erityisesti. Voisin pitää ainakin jouluvaloja ja joulukuusen läpi koko pimeän talven. <3

Kävin tänään myös pitkästä aikaa spin+core-yhdistelmätunnilla. Siihen kuuluu 30 minuuttia spiningiä ja 30 minuuttia keskivartaloharjoituksia. Meinasin kuolla noihin vatsalihasliikkeisiin. :D Spinning-osuus meni liian nopeaa ja yritinkin ottaa mahdollisimman isot tehot, eli kovalla vastuksella mentiin. Kyllä tuo 30 minuuttia on liian lyhyt spinning-tunniksi, koska aluksi on pakko olla pari lämmittelykappaletta ja sit vielä välissa ja lopussa palauttelut. Eli ei oo kovinkaan monta varsinaista työkappaletta. :( Mut tällaisena väsypäivänä ihan kiva, että ei tarvinnut itteä lopullisesti väsyttää tuossa. :)

Nyt kyllä pakko alkaa iltapalalle ja kattelee Frendejä dvd:ltä. Eilen tuli kaupasta heräteostoksena ostettua 8-10 kaudet. On vähäksi aikaa katseltavaa, josta mieheke ja mä molemmat tykätään. :)

<3 Tanakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti