perjantai 4. tammikuuta 2013

Punnituspäivä etuajassa

Se on perjantai taas. :) Viikko on mennyt toisaalta tosi nopeaa ja toisaalta tuntuu, että tätä "elämäntapamuutosta" olisi jatkunut jo pitkäänkin. Huomenna, kun on vapaata niin lupaan kirjoitella pidemmän tekstin mun fiiliksistä ensimmäisen viikon jälkeen. :)

Eilinen oli tosi hektinen päivä. Lähdettiin kotoa iltapäivällä töiden jälkeen puol viisi ja tultiin takaisin kotiin puoli kymmenen maissa. Käytiin kyläilemässä ja kauppa-asioilla (rahkat ja raejuusto loppu). Olin jo syönyt ennen lähtöä päivällisen (naudan jauhelihaa+kasviksia), mutta tuli sitten kylässä syötyä päivällinen numero kaksi; kanafilee, vähän ranskiksia, 2xvaalea leipä+ juustoa+2 lasia kokista. Hohhoijaa... Tiedän, OLEN HEIKKO! Kotona on jotenkin paljon helpompi vastustaa kiusausta. Kyläillessä en oikeen viitti sanoa ei. Oisinhan mä pärjännyt ilmankin noita leipiä ja oisinhan mä voinut ottaa vettä juomaksi, mutta kun maha sanoo, että anna nyt mennä oikeen kunnolla kun kerta alat syömään. :( Eihän tuo mitään maata kaatavaa oo ja tämä aamu on aloitettu normaaliin tapaan kaurapuurolla, raejuustolla ja mehukeitolla. Kyl se tästä. :) Tällaisia päiviä tulee olemaan ihan varmasti tulevaisuudessakin, mutta en saa vaan antaa vaiheen jäädä päälle.

Tänään on sit tiedossa miehekkeen siskon luona peli-ilta. Sovittiin, että tehdään porukalla kana-fetasalaattia. Lisäksi tarjolla on sipsiä ja dippiä sekä tietenkin juotavaa. Aion hyvällä omallatunnolla herkutella tuolla salaatilla sekä juomilla, koska kerrankin mieheke on lupautunut olemaan kuskina. Sipsit yritän jättää vähemmälle, koska niihin tulee muuten himo. Katsotaan miten akan käy. ;) Tämmöiset peli-illat on itelle harvinaista herkkua, joten senkin vuoksi vähän löysään nauhoja. Pyrin kuitenkin olemaan vetämättä mitään kauheita övereitä.

Tämän tulevan "herkuttelu"-illan takia tein viikkonpunnitukseni jo tänään, päivää etuajassa. Tulos olikin parempi kuin osasin odottaakaan, koska en ole kuitenkaan pysynyt aivan täysin ruodussa koko viikkoa. Paino näytti aamulla 74,5 kg eli pudotusta viime viikon lauantaihin 2,1 kg! Huippu juttu! Tää taas motivoi ens viikkoon. :)

Palaan huomenna asiaan kuvallisemman postauksen muodossa.

Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua kaikille!

<3 Tanakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti