sunnuntai 6. tammikuuta 2013

I feel good!

Hyvin on mennyt tämäkin päivä. Ruokailut on olleet mallillaan ja liikkunutkin olen. :) Heitetäänpäs heti alkuun pitkästä aikaa ruokapäiväkirjaa tämän astisista ruokailuista tälle päivää:

Klo 10.30 Kaurapuuro+lisukkeet
Klo 14.30 Naudan jauhelihaa 100g, kirsikkatomaatteja, kurkkua ja ruokalusikallinen raejuustoa.
Klo 17.15 Maitorahkaa 250 g + mansikoita 100 g

Nälkä ei ole kyllä ollut, vaikka noin ylös merkittynä näyttää vähältä ruokailut. GoFatGo-ohjeiden mukaan pyrin menemään tämän päivän. Varmaan tuossa kuuden jälkeen alan tekemään päivällistä, niin ehtii sit syödä viel iltapalaakin ennen nukkumaan menoa.

Tämän päivän lounas.

Viikon 1 liikunnat
Ma Koirien ulkoiluttaminen 60 min (5 km) + Spinning 45 min
Ti  Koirien ulkoiluttaminen 60 min (5 km)
Ke Koirien ulkoiluttaminen 40 min (4 km) + Spinning 60 min
To Koirien ulkoiluttaminen 60 min (5 km)
Pe Koirien ulkoiluttaminen 40 min (4 km)
La Koirien ulkoiluttaminen 50 min (4.5 km)
Su Koirien ulkoiluttaminen 50 min (4.5 km) +Spinning 45 min

Yhteensä liikuntaa 8.5 tuntia, kävelyä kertynyt yhteensä 32 kilometriä.

Oon kyllä tosi tyytyväinen tähän liikuntamäärään. Yksi spinning olisi mahtunut vielä tuohon perjantaille, mutta kolmekin kertaa viikossa on tosi hyvä määrä ja siihen pyrin myös ensi viikolla. :) Koirien ulkoilutukset menee samaa rataa suurinpiirtein joka viikko. Tietenkin korkeat pakkaset lyhentää lenkkejä jonkin verran. Yli kahdenkymmenen pakkasilla meidän lenkit on yleensä noin kolmen kilometrin pituisia.

Eilen illalla tein aivan ihania voileipiä voileipägrillissä. Leivän täytteeksi tuli pakastevihanneksia, naudan jauhelihaa sekä pari viipaletta juustoa. Söin näitä kaksi, vaikka yksikin olisi riittänyt hyvin. Olis voinut syönyt toisen leivän täytteet ja jättää leipä pois. Sen verran täyttäviä olivat ja hyviäkin kyllä.

Leivät odottaa grilliin pääsyä. Taustalla
miehekkeen paahtoleivät.
Siinä ne ainekset valmistuu.


Siinä ne nyt komeilee. Hyviä oli, nam!

Tänään kauppareissun yhteydessä törmäsin puurohyllyllä tällaiseen tuotteeseen: 


En oo ikinä kyllä kuullut puurosta, jossa olis proteiinia! Yhdessä puuroannoksessa luvataan olevan 13g proteiinia. Tämä tulee lisätystä soijaproteiinista. Harmikseni huomasin vasta kotona, että puuron sokerimäärä on melkoinen: 20g/100g. Suolaakin on 2g/100g. Kyllä varmasti joku aamu tätä maistelen, mutta päivittäiseen käyttöön en usko tämän jäävän, lähinnä tuon sokerimäärän vuoksi. Onko kukaan muu törmännyt tähän tuotteeseen tai jopa maistellut tätä? Kerron sitten oman kokemukseni, kunhan tää pääsee ensikokeiluun. :)

Huomenna jatkuu taas arki ja normaali rytmi. Palataan siis ensi viikolla asiaan! :)

<3 Tanakka

2 kommenttia:

  1. Apua. Oon hyvällä omallatunnolla vedelly Pirkan annospussipuuroja ja vasta nyt tajusin katsoa, että niissähän on sokeria 15g/100g, kun taas perus kaurahiutaleissa on noin 1,2g/100g. Siinähän on tosi suuri ero! Lähtee kyllä hiutaleet vaihtoon. Kiitos tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan. :D Olin mäkin kyl hieman järkyttynyt kun luin tuon sokerimäärän. Huhhuh!! Ja puuroja oikein mainostetaan, että ne on terveellisiä jne. Onneksi perus Elovenassa ei oo tosiaankaan paljon sokeria. :)

      Poista