keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Päivä nro 5 /Nopea päivitys

Tulin nopeasti päivittään nyt eilisillan ja tämän päivän fiilikset. Eilen illasta olin laiska enkä jaksanut alkaa ruuanlaittoon, joten käytiin miehekkeen kanssa hakemassa "roskaruokaa". Meidän roskaruoka tarkoitti onneksi Subwayta tällä kertaa. :) Mä otin kana teriyki-salaatin ja mieheke leivän. :) Eihän tuollainen salaatti aivan täysin vastaa tuota GoFatGo-ruokavaliota, mutta tarkoituksenani ei olekaan aivan orjallisesti sitä seurailla. Myöhemmin illasta söin sit vielä noin 150 g raejuustoa ja noin desin mehukeittoa.

Namnam.
Tänään oli tosiaan vuorossa arkeen paluu ja ruokailut näyttää tähän mennessä tältä:
Klo 8.15 Kaurapuuro+lisukkeet
Klo 11 Kalakeitto ilman perunaa (100g seitiä + keittojuurespussi)+ lasi rasvatonta maitoa
Klo 14 Maitorahkaa+mehukeittoa
Klo 16.30 Eilistä kanawokkia+2 Realia

Tänään ohjeiden mukaan saisin syödä vielä maitorahkaa/raejuustoa +marjoja/mehukeittoa+vehnäleseitä. Tänään oon käynyt jo noin 4 kilometrin kävelyllä koirien ja miehekkeen kanssa ja tiedossa olis vielä 60 minuutin spinning, joten en tule todennäköisestikään pärjäämään pelkästään noilla "luvallisilla" eväillä. Kaloreiden kulutus alkaa olla kuitenkin näillä urheiluilla sen verran korkea, että ei kohta jaksa tehdä mitään muuta kuin maata loppuajan, jos meen pelkästään näillä eväillä. Todennäköisesti syön illasta viel lisäksi pari Realia, niin saan vähän hiilareitakin. :)

Nyt salikassin pakkaukseen ja spinningiä kohti! :)

<3 Tanakka

2 kommenttia:

  1. Enpä tiennytkään, että Subista saa salaatteja, taitaa viime käynnistä olla liian kauan aikaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo tais olla toinen kerta kun söin subin salaattia. Hyvää on. :) Subissa on tosi tuoreet ainekset, siitä tykkään. :) Ite ei aina jaksa joka päivä juosta kaupassa hakemassa salaattiaineksia, niin sit kun alkaa tekeen salaattia, niin tomaatit onkin jo pehmenneitä tmv. :D

      Poista