lauantai 19. tammikuuta 2013

Reipas meininki. :)

Tänään on ollut reipas meininki. Kävin salilla vetämässä 2x30 minuutin spinningohjelmaa läpi. :) Mahtava olo! Nyt oonkin lätkäleskenä kun mieheke lähti kattoon lätkämatsia työkavereiden kanssa. Kuskihommia siis tiedossa vielä tälle iltaa. :D Ei kyl haittaa, koska sen verran harvoin kuitenkin joudun tähän rooliin.

Spinningin jälkeinen välipala: maitorahkaa ja mustikoita. <3
Eilen tuli ite maisteltua ihan kotosalla muutama siideri, joten tämän aamun punnitus ei näyttänyt todellakaan kovin imartelevia numeroita. :( Oma vika ja sen tiesinkin jo eilen. Täytyy varmaan siirtää punnitus johonkin toiseen päivään ens viikosta lähtien. Perjantai vois olla ihan hyvä päivä. No, tänä aamuna puntari näytti 74,0 kg, eli plussaa viime viikkoon 300g. Eihän tuo paljon ole, onneksi.

Juomisen ohella mulla on usein tullut naposteltua sipsiä ja karkkia ja sit syötyä vielä joku tosi raskas ja rasvainen iltapala. Tällä kertaa en napostellut mitään ja ruokailutkin pysy kohdillaan. Tehtiin illalla tortilloja, joihin laitoin sisään PALJON kasviksia, raejuustoa, naudan paistajauhelihaa sekä tacokastiketta. Söin tortilloja kaks ja mulla oli ihan ähky. Harmitti vaan, kun kaupassa ei ollut täysjyvätortillapohjia, vaan piti tyytyä ihan normaaliin vehnä-versioon. :( No, onneksi ne oli aika pieniä (tais olla jotain 140kcal/tortilla). 

Tiedän, mun keittiövaaka on ihan aataminaikainen. :D Ajaa kuitenkin asiansa edelleen, vaikkei taida olla mikään tarkin. Mut vähän reipas 200g kasviksia siinä on ja ne jaoin kahteen tortillaan. :)



Mulla on nyt tosi hyvä olo näiden syömisten suhteen. Mielihalut on vähentyneet huomattavasti ja en kaipaa ees mitään rasvaisia tai suolaisia ruokia. Tämän aamun kaurapuuro+raejuusto+mustikat maistui aivan taivaalliselta. <3 There is no turning back! Mä en palaa enää takaisin siihen normaaliin, en en en! Oon lisännyt ruokavaliooni paljon kasviksia, koska GoFatGossa niitä syödään paljon. En ole kyllä enään seurannut tarkkaan tuota GoFatGo-ruokaohjeita, mutta varsinkin arkena ruokailut on menneet yleensä melkeinpä tuota rataa. Ainoa ero on oikeastaan se, että olen lisännyt hiilareita myös lounaalle, eli syön lounaalla yleensä pari ruisleipää/Realia. Jos vain ehdin, niin voisin mielenkiinnon vuoksi kirjoitella tänne ens viikolla jonakin päivänä tarkan ruokapäiväkirjan ja laskea siitä kalorit ja muut ravinto-aineet. Oon kiinnostunut erityisesti noista kaloreista, että pystynkö laihtumaan näillä ruuilla mitä nyt syön.

Tämän päivän lounas: kanawokkia
Nyt taidan laittaa tv:n päälle ja katsella tämän viikon Jutta ja puolen vuoden superdieetit-jakson.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

<3 Tanakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti