sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Liikuntapäiväkirja vko 3

Viikon 3 liikunnat:
Ma: Koirien ulkoiluttaminen 40 min (4 km) + spinning 60 min
Ti: Koirien ulkoiluttaminen 45 min (4.5 km)
Ke: Koirien ulkoiluttaminen 30 min (3 km) + spinning 30 min + venyttely 30 min
To: Koirien ulkoiluttaminen 40 min (4km)
Pe: Koirien ulkoiluttaminen 40 min (4 km)
La: Koirien ulkoiluttaminen 40 min (4 km) + spinning 2x30 min
Su: Koirien ulkoiluttaminen 60 min (5 km) + vauvauinti 30 min

Yhteensä liikuntaa 8 tuntia 25 minuuttia. Kävelyä yhteensä 28 kilometriä. Spinningiä kertyi tavoitteiden mukaisesti kolme kertaa viikkoon. :) Tyytyväinen olen kyllä! Enempään en olisi pystynyt.

Uutuutena tällä viikolla tuo keskiviikon venyttely sekä tämän aamun vauvauinti. Pääsin tänään aamusta kaveriksi kummityttöä käyttämään vauvauinnissa, kun ystäväni mies ei tällä kertaa päässyt mukaan. Mahtavaa oli kyllä, kun pikkuinen nautti niin kovasti uimisesta. <3 Liikuntaahan siinä ei tullut itelle nimeksikään, mutta merkkasinpa sen nyt tuohon kuitenkin. :D Uinnin jälkeen käytiin uimahallin kahvilassa ja vastustin kiusausta esimerkillisesti! Otin kahvin kaveriksi reissumies-ruisleivän ja olihan hyvää. :) Ei kaduta kyllä yhtään, että pullat jäi kuivumaan sinne hyllyyn. ;)

Mulla on tänään vielä tiedossa kahvittelua anoppilassa ja sit hieman siivousta ja tiskausta illemmalla. Välipala-eväät (rahkaa ja marjoja) ajattelin ottaa mukaan anoppilaan. Tuntuu tosi hyvältä, kun mielihaluja ei oo ollut ollenkaan! Oonkohan mä päässyt jo muka sokerikoukusta irti? Voisiko olla? :)

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu. <3

<3 Tanakka

2 kommenttia:

  1. Se hyvä puoli on, kun on koiria, että tulee väkisinkin liikuttua päivittäin :)

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä tosi! :) Ei voi keksiä tekosyitä, pakko kuitenkin kelillä kuin kelillä käydä jonkinmoisella lenkillä. :) Ja onhan niissä niin paljon muitakin hyviä puolia. <3

    VastaaPoista