maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi vuosi edessä.

Tänään on ollut taas hyvä päivä. :) Vähän huonosti kyllä nukuin yön ja pieni väsy ollut takaraivossa koko päivän. Sain kuitenkin itseni raahattua pitkälle lenkille koirien kans + spinningiin! Jee, hyvä minä! Liikuntaa tälle päivää tullut siis melkein kaks tuntia. :)

Eilisen syömiset sujui illallakin suunnitelmien mukaisesti. Mitään ylimääräistä en pistänyt suuhuni. :) Tämän päivän syömiset on menneet ihan kohtuullisesti olosuhteisiin nähden. Kävimme (jälleen) anoppilassa kyläilemässä. Tällä kertaa siellä ei onneksi odottanut tortilloja, mutta kahvileipää olikin sitten tarjolla enemmän kuin laki sallii. Minä tyydyin kuitenkin kahviin ja pieneen pullaviipaleeseen. Ei paha, kun ottaa huomioon päivän liikunnatkin.

Tältä näyttää tän päivän ruokailut tähän saakka:
Klo 10 Kaurapuuro+lisukkeet
Klo 12 Naudan jauhelihaa+kirsikkatomaatteja rasiallinen+raejuustoa
Klo 14 Pullaviipale
Klo 17 Smoothie (250g maitorahkaa, 2 dl rasv. maitoa, 100g pakastemansikoita)

Tältä näytti tämänpäiväinen lounas. Hyvää oli. <3
Tarkoitus olis viel syödä toinen smoothie sekä illasta sit muutana nakki, uunikasviksia sekä pari viipaletta Realia. :) Jos tämä toteutuu, niin saan kyl olla todella ylpee itestä! Normaalisti joisin useamman siiderin+ vähän viiniä päälle. Sen lisäksi söisin vielä nakkia, ranskiksia, perunasalaattia ja vaaleaa leipää. Olisin siis ihan ähkyssä suoraan sanottuna. Melkoinen muutos on tapahtunut, koska mulla ei ees tee mieli juoda tänään. :) En oo yleensäkään mikään kova juomaan alkoholia, mutta yleensä alkoholi on kuitenkin kuulunut näihin tiettyihin juhlapyhiin itsellänikin. Tänään oon kuitenkin aivan tyytyväinen juomaan pelkästään kivennäisvettä. :)

Voisin huomenna kirjoitella hieman tavoitteistani ja asettaa ihan kilomääräiset tavoitteet, millä haluaisin edetä tässä urakassani. :) Palataan siis ensi vuonna asiaan! ;)



Kaikille ihanaa Uutta Vuotta 2013! Toivotaan, että jokaisella on ollut mahtava kulunut vuosi ja tulee olemaan vielä mahtavampi ensi vuosi! <3 

<3 Tanakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti