sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Selvästi hyvä päivä. :)

Päivä kaksi on sujunut tähän saakka erinomaisesti. :) Fiilis on korkeella hyvin nukutun yön päätteeksi eikä ole tullut mitään ylimääräisiä häiriötekijöitä häiritsemään mun projektia. :D


Aamu alkoi lumitöillä ja kaurapuurolla. :) Mukavasti olikin tuota lunta sadellut yön aikana ja ehdin ulos lumitöihin ennenkuin mieheke oli ees päässyt ylös sängystä. :D Mukava oli saada pieni hiki pintaan aamutuimaan. :)



Tämän päivän lounas näytti tältä:


Naudan jauhelihaa, kasviksia ja raejuustoa. Nam! <3
Tänään en oo vielä spinningiin uskaltanut noiden eilisten teknisten ongelmien vuoksi. Huomiseksi varasin jo tunnin, joten silloin pitää mennä katsomaan, että joko ois ongelma selvitetty. :) Käytiin miehekkeen ja koirien kanssa lenkillä. Melkein 5 kilometriä tuli käveltyä, aikaa meni noin 50 minuuttia. Vapaapäivät on kivoja, kun voi rauhassa tehdä kiireettömiä lenkkejä. :) Ei arkena joka päivä jaksa ihan noin pitkiä kävelyitä tehdä.


Pääsin äsken testaamaan ensimmäistä kertaa yhtä joululahjoistamme: Smoothiemakeria. :) Olin toivonut tehosekoitinta joululahjaksi, koska se on yksi kodinkone, joka meiltä vielä puuttuu. Saatte nyt nauttia kuvien muodossa ensimmäisestä kokeilusta.

Smoothien teko alkoi pakastemansikoiden mittauksella ja sulatuksella. 100g mansikoita kupissa. :)
Siellä on sulatetut mansikat ja maitorahka sekaisin.

Lopputulos oli tämän näköinen. Ahne kun oon, niin ehdin jo hörpätä lasista ennen kuvan ottoa. :D

Minua yllätti, että laitteeseen kuului tällainen hanakin, josta valmis juoma lasketaan suoraan lasiin. Hyvin toimi myös hieman paksummallakin smoothiella. :)

Kenwood Smoothiemaker SB266.
Mukava laite kyllä on ja tuli tasaista smoothieta. :) Tiedä sitten, että kuinka säännölliseen käyttöön tämä tulee jäämään, aika näyttää. Mukava lisä olisi ollut jääpalaset tuonne sekaan. Luulen, että maku olisi ollut silloin varmaan hieman raikkaampi. Hyvää oli nyttenkin, ei valittamista. :)


Tämän päivän ruokailut:

Klo 10 Kaurapuuro+lisukkeet (raejuusto+sokeriton mehukeitto)
Klo 13 Naudan jauheliha, kasviksia, ruokalusikallinen raejuustoa.
Klo 15.30 Maitorahka+mansikat


Tänään olisi tarkoitus syödä päivälliseksi samaa kuin lounaalla +pari palasta real-ruisleipää. Iltapalalla sitten maitorahkaa, mehukeittoa ja vehnäleseitä.



Huomenna onkin sitten uudenvuodenaatto, joka merkitsee jälleen yhtä suomalaisten ruoka/juomajuhlista. Minulla on varattuna huomisillaksi kevytnakkeja (ei ollut kaupassa kalkkunanakkeja :( ) sekä kivennäisvettä. Miehekkeelle on ostettu lisäksi ranskiksia ja olutta. Minähän en niihin koske! EN EN EN! Motivaatio ruokailujen suhteen on kyl nyt tosi kohdallaan. Toivotaan, että se myös jatkuukin pitkään tällaisena!



Tervetuloa ensimmäiselle lukijalle! Mukavaa, että olet päättänyt jäädä seuraamaan minun touhuja. :)



<3 Tanakka


2 kommenttia: