torstai 7. helmikuuta 2013

Normiarki, missä olet?

Hiljaista on ollut blogirintamalla, anteeksi siitä. Mun illat on olleet aivan hullunmyllyä ja sit kun olis ollut aikaa mennä koneelle, olen käyttänyt sen ajan lepäämiseen. Nytkin kirjoittelen tätä tekstiä kesken työpäivän, kun tuli sellainen rako, että tämä onnistuu. Arki on sujunut tällä viikolla vauhdikkaasti tuon miehekkeen synttäreiden vuoksi. Tänään olisi tulossa kahvivieraita (sukulaisia) ja tätä oonkin sit valmistellut kaksi edellistä iltaa. Tiistaina käytiin kauppareissut ja eilen sitten leivoin. Yritän muistaa iltapäivällä ottaa kuvia leipomuksista, niin tekin saatte kuolailla niitä. :D Tein Fit-lehden ohjeen mukaan mustikkamuffinsseja sekä mangohyydykekakkua.

Kuva WeHeartIt

Eilen oli tarkoitus ehtiä spinningiin leipomisen jälkeen (maanantai-iltana kävin edellisen kerran), mutta meni sen verran myöhään ennenkuin sain leipomiset tehtyä, joten lähdinkin yksin iltalenkille. Se olikin ihan mukava vaihtoehto, kun samalla kuuntelin musiikkia. Sain vähän tuulettaa ajatuksia eri tavalla kuin koirien kanssa lenkkeillessä tai spinningissä. Harmitti vaan, kun Sport Tracker sanoi sopimuksen irti kesken matkan, niin en oo ollenkaan varma lenkin pituudesta. 40 minuuttia siihen meni ja osaksi juoksin, joten luulen, että noin 5 km ei varmaan kovin huono arvio ole. :)

Kuva WeHeartIt
Syömiset on menneet melkolailla heikosti. :( Pääruuat on ok, mutta keksejä on mennyt turhan monta ja muffinsejakin on pitänyt maistella. :( Tyhmäähän se on suoraan sanottuna. Mulla on niin heikko vastustuskyky, jos herkkuja kotoa löytyy. Nyt juhlien jälkeen en osta mitään herkkuja kotiin, joten jospa se tästä viikonloppu ja ensi viikko sit lähtisi paremmin käyntiin. Huomisen punnituksen suhteen ei oo mitään odotuksia, vaikka maanantai-aamuna puntari näyttikin ihan mukavia lukemia. Motivaatiota kyllä löytyy, täytyy vaan saada tää mun koko arki ensin hieman rauhoittumaan, että on aikaa keskittyä kunnolla tähän touhuun. :)

Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille! Huomenna onkin jo perjantai! <3

<3 TanakkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti